Pedicure

Pedicure

BASIS PEDICURE – 40 MINUTEN – € 32,50 – GELLAK + € 15,00

Basic Pedicure behandeling bestaat uit een voetenbad met kruidenzout, knippen en vormgeven van nagels en nagelriemen. Dode huidcellen verwijderen en schrubben van de gehele voeten. De basic pedicure zal worden afgerond met een ontspanningsmassage met voetcrème.

Uw voeten hebben de beste verzorging nodig, u gebruikt ze elke dag. Een goede voetverzorging zoals een basic pedicure is dus absoluut geen luxe eerder een standaard verzorging. Veel mensen onderschatten de verzorging van de voeten en het wordt vaak vergeten. U zult profijt hebben van een hygienishe en goede voetverzorging.

Voor wie: normale voeten/ voeten welke lichte verzorging kunnen gebruiken.

 

DEEP CLEANING PEDICURE – 50 MINUTEN –  € 37,50 – GELLAK + € 15,00

Deep cleaning pedicure geeft naast de standaard pedicure extra aandacht aan verdikte teennagels, eelt en likdoorns.

Uw voeten zijn uw basis en bewegen u dagelijks voort, kort om het zijn daadwerkelijk de ondersteuning van uw leven en lichaam. Helaas wordt de verzorging van de voeten van veel mensen onderschat, deze is uiterst belangrijk en zullen het comfort en levensstandaard verhogen. Een goede pedicure zal voor een verzorgde voet zorgen en resulteert in meer comfort tijdens het lopen. dit kan de gehele lichaamshouding beïnvloeden/verbeteren. Met een combinatie van professionele verzorging, een aromabad en een voetmassage ervaart u een fris, verzorgt en gezond gevoel in uw voeten.

Voor wie: normale voeten / overmatig eelt vorming, likdoorns en verdikte nagels.