Behandelingen

Bij Beautycare Groningen

Huidverzorgende gezichtsbehandeling

Paula’s Choice biedt innovatieve en effectieve huidverzorgingsproducten, zoals dag- en nachtcrème, serums, exfolianten, reinigers, toners, maskers en zonnebescherming. Paula’s Choice geeft je een gezonde en stralende huid, welk huidtype of welk huidprobleem je ook hebt. De huidverzorgingsproducten bevatten ingrediënten die effectief zijn en geen onnodige toevoegingen hebben, zoals geur- en kleurstoffen. Het resultaat is een lijn van hoogwaardige en betrouwbare huidverzorgingsproducten. Effectief en eerlijk! 

 

Meer informatie

Huidverbeterende gezichtsbehandeling

De Nimue product range is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorging industrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

 

Meer informatie

Acné

Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om de problematische, vette en acne huid te behandelen. De zuiverende peeling is op basis van vijf ingrediënten die allemaal op elkaar in spelen en acne vanuit alle fronten behandelen. Het complex op basis van zuren bevat onder andere salicylzuur en pyruvic acid. Het resultaat is een zuivere huid met minder littekens en zonder roodheid.

 

Meer informatie

Peelings

De glycol behandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid. Een behandeling die beginnende lijntjes, vlekjes en andere oneffenheden zichtbaar verminderd door de glycol. Deze behandeling geeft een mooi resultaat bij een verouderde huid, maar vooral bij de donkere huid die er ook vaal uit kan zien.

 

Meer informatie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid. De “Diamond Peel” is een mechanische peeling op basis van een diamantschijfje. Microdermabrasie maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, egaliseert de huidskleur, verbeterd de bloedcirculatie en verhoogt de aanmaak van collageen en elasticiteit.

 

Meer informatie

Microneedling

Microneedling wordt, wereldwijd, al meer dan vijftig jaar toegepast. Het is veilig, efficiënt, het stimuleert de aanmaak van uw eigen collageen en elastine, het maakt duizenden micro kanaaltjes in de huid die het mogelijk maken dat werkstoffen kunnen doordringen in de diepere huidlagen. Microneedling is een niet-invasievebehandeling, het is niet pijnlijk, het heeft een zeer korte hersteltijd en het geeft een langdurig resultaat.

 

Meer informatie

Brazilian wax / harsen

Brazilian Wax werd pas echt bekend toen het in 1994 in New York door 7 zussen die er eind jaren 80 met een schoonheidssalon waren begonnen, uit Brazilië werd geïntroduceerd. Onder hun klanten bevonden zich veel celebraties  en die maakten er in de media geen geheim van dat ze voor intiem ontharen enkel nog Brazilian Wax prefereerden. Hierdoor, en door het aan bod komen ervan in populaire series en in veel mode- en lifestyle bladen steeg de interesse voor, en populariteit van Brazilian Wax.

 

Meer informatie

Henna eyebrow treatment

Bij Beautycare Groningen stylen, waxen en tinten wij je wenkbrauwen met Henna verf. Henna verf blijft ook op de huid zitten waardoor je mooie super strakke wenkbrauwen kunt maken. Het varieert per persoon hoe lang de Henna verf blijft zitten, dit is ook afhankelijk van het reinigen. Maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes.

 

Meer informatie

Bellabaci face- & bodycupping/ ontspanningsmassage

Een hotstone massage is een ontspanningsmassage met “hete” stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden (lekker warm maar niet te heet). Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heater gebruikt, de stenen liggen daarbij in het water.

 

Meer informatie

Injectables

Wanneer u er jonger, frisser en minder snel vermoeid uit wilt zien is onze rimpelbehandeling een uitstekende oplossing. Er zijn verschillende soorten behandelingen mogelijk. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van neus-lip plooien, marionetlijnen of en verslapte huid rond de mond en kaken kunnen wij deze behandelen met behulp van fillers op basis van hyaluronzuur.

 

Meer informatie