Behandelingen

Bij Beautycare Next Level

Phi-Ion plasma lift

Phi Ion PLASMA Pen is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkige huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een ​​hermodellerend en verjongend effect te creëren.

 

Meer informatie

Injectables

Wanneer u er jonger, frisser en minder snel vermoeid uit wilt zien is onze rimpelbehandeling een uitstekende oplossing. Er zijn verschillende soorten behandelingen mogelijk. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van neus-lip plooien, marionetlijnen of en verslapte huid rond de mond en kaken kunnen wij deze behandelen met behulp van fillers op basis van hyaluronzuur.

 

Meer informatie

Tandenbleken

Een mooi en aantrekkelijk uiterlijk wordt steeds belangrijker zowel zakelijk als privé. Mooie tanden zijn daar een essentieel onderdeel van. Volgens onderzoek wil 85 procent van alle mensen wittere tanden. Het ProfiLach concept kan deze wens realiseren. Betaalbaar en ook voor gevoelige tanden.

 

Meer informatie

Huidverbeterende gezichtsbehandeling

De Nimue product range is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorging industrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

 

Meer informatie