Behandelingen

Bij Next Level

Phi-Ion plasma lift

Phi Ion PLASMA Pen is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkige huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een ​​hermodellerend en verjongend effect te creëren.

 

Meer informatie

Intensieve Huidverbeterende gezichtsbehandeling

Huidverbetering: De nieuwe generatie peelings.
pHformula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering.

Professionele pHformula behandelingen
pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

Meer dan een peeling
pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

  • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
  • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
  • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
  • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

Meer informatie

RF Microneedling

Hoewel peelings al sinds de jaren tachtig in diverse vormen bestaan, vertegenwoordigt skin resurfacing een nieuwe generatie huidverbetering. pHformula heeft skin resurfacing sinds de oprichting in 2010 nóg verder ontwikkeld; met dermatologische, non-invasieve en op maat gemaakte skin resurfacing behandelingen, gebaseerd op de wetenschap.

De uiteinden van de naaldjes geven radiofrequente warmte af. Deze warmte trekt diep de dermis in en hierdoor trekt de huid wat samen, waardoor er verstrakking optreedt. Daarnaast ‘vragen’ we aan de huid om actiever te worden. De fibroblasten gaan aan het werk en gaan meer collageen en elastine produceren. De fibroblasten produceren ook meer hyaluronzuur. Door de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt de huid gladder, strakker en meer gehydrateerd. Daarnaast wordt de kleur en de conditie van de huid verbeterd.

 

Meer informatie

Tanden bleken

Radiofrequente microneedling of fractionele radiofrequentie is een non-invasieve huid verbeterende techniek. Met RF microneedling stimuleren we met een combinatie van microneedling en radiofrequente golven de huid op verschillende dieptes. Met deze behandeling beschadigen we het oppervlak van de huid minder dan bij een gewone microneedling.

 

Meer informatie