Bellabaci Face- & bodycupping

Bij Beautycare Groningen

Cupping therapie is een ongelooflijk oude en universele behandelwijze die zowel in het oosten als in het westen voorkwam. In het Sjamanisme waren de primitieve sjamanen gespecialiseerd in het uitzuigen van ziektes en zwaktes uit het lichaam doormiddel  van uitgeholde horens van dieren. Cupping was een manier om gif uit slangenbeten en wonden te halen. De therapeutische toepassingen van cupping zijn in de loop van de tijd steeds verder verfijnd onder invloed van de diverse culturen die cupping zijn gaan gebruiken. Ook werden de hoorns vervangen door cups van bamboe, die vervolgens werden verruild voor glazen cups.

The art of Bellabaci massage

De Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. We kunnen met deze massage cosmetisch werken en therapeutisch. De Bellabaci massage is zonder bloeduitstortingen zoals bij de traditionele cupping therapie. Laten we de cups staan dan krijg je natuurlijk wel deze “Cup Kiss”. Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuüm cups, door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking.  Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Deze behandeling is in vele massages te integreren. Door in de cup te knijpen, op de huid te plaatsen en los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. De behandeling heeft een geweldige, ontspannende en helende werking.

De therapeutische gevolgen van de behandeling van de huid kunnen zijn:

  • het activeren van de huidstofwisseling
  • het activeren van de fibroblasten waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt
  • het stimuleert de bloedcirculatie en de lymfe
  • blokkades worden opgeheven
  • gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd
  • het verbetert de spierspanning

Behandelingskosten

Transormational cupping - 60min

75

Met behulp van medicinale siliconen vacuüm cups

  • 60 minuten

Bellabaci cupping soft - 30 min

33

Met behulp van medicinale siliconen vacuüm cups

  • 30 minuten

Ontspanningsmassage

Eigenlijk wel voor iedereen die graag lekker ontspannen gemasseerd wil worden. Het is vooral prettig als je je flink vermoeid voelt na een drukke werkweek. Maar ook als je je verder goed, gezond en prettig voelt kan een ontspannende massage heerlijk zijn. Kortom de ontspannende lichaamsmassage is zo goed als geschikt voor iedereen.

Het accent ligt vooral op het ontspannende effect waarbij naast het afvoeren van afvalstoffen ook de bloedcirculatie en stofwisseling worden geactiveerd.

Een lichaamsmassage van een half uur richt zich grotendeels op de nek, schouders, rug en armen. Bij de lichaamsmassage van een uur worden ook de benen en het hoofd meegenomen.

Behandelingskosten

Ontspanningsmassage 30 min

33

Nek, schouders, rug en armen

  • 30 minuten