Tandenbleken

Bij Next Level

Tandenbleken zonder waterstofperioxide.


Bij ons kunt u tandenbleken zonder waterstofperoxide, waardoor het ook geschikt is voor gevoelig tanden. NOG LEUKER! U kunt bij ons zelfs een DUO afspraak boeken, samen met je moeder, vriend of vriendin naast elkaar tandenbleken. Jullie krijgen allebei een behandeling van 2x 20 minuten voor maar Euro 70,- Om het thuis na te kunnen behandelen krijg je van ons een thuisverzorging mee. De behandeling vindt plaats op een luxe behandelbank, zodat je ook nog lekker kunt ontspannen.

Heb je nog nooit tanden gebleekt, dan adviseren wij de behandeling binnen 4 weken nogmaals te herhalen. Door het nuttigen van kleurstof houdende voedingsmiddelen, zoals koffie, thee, wijn,  verandert onvermijdelijk de kleur van je tanden.

Het resultaat kan tot 6 maanden zichtbaar blijven, maar de kleurstof van voeding heeft invloed op het verminderen van het resultaat.

De gel die wij gebruiken bevat een actief bleekmiddel dat wordt geactiveerd door een LED-lamp.

Het bleekmiddel dringt door in de verkleuringen van het tandoppervlak en lost het op, waardoor niet het tandvlees of het glazuur wordt aangetast. Deze methode van tandenbleken is veilig en zonder bijwerkingen.

Dit proces kun je vertragen door na het bleken onze gel te gebruiken die speciaal daarvoor ontwikkeld is. Gebruik de gel iedere avond na het tanden poetsen en herhaal je poetssessie nogmaals met de gel.

Behandelingskosten

Tandenbleken

40

45 minuten

  • 2 x 20 minuten
  • Incl. nazorg

DUO Tandenbleken

70

60 minuten

  • voor 2 personen naast elkaar
  • 2 x 20 minuten
  • Incl. nazorg