Brazilian Wax & Harsen

Bij Beautycare Groningen

Brazilian Wax

Brazilian Wax werd pas echt bekend toen het in 1994 in New York door 7 zussen die er eind jaren 80 met een schoonheidssalon waren begonnen, uit Brazilië werd geïntroduceerd. Onder hun klanten bevonden zich veel celebraties  en die maakten er in de media geen geheim van dat ze voor intiem ontharen enkel nog Brazilian Wax prefereerden. Hierdoor, en door het aan bod komen ervan in populaire series en in veel mode- en lifestyle bladen steeg de interesse voor, en populariteit van Brazilian Wax.

Bij een Brazilian wax blijft er een alleen een smal streepje haar achter op de venusheuvel. Haar rond en op de schaamlippen en tussen de billen halen we weg. Hiervoor heb je een zeer ervaren schoonheidsspecialiste nodig.  Onze schoonheidsspecialiste Diana heeft al 8 jaar ervaring op het gebied van Brazilian en Boyzilian Wax en bij haar bent u in goede handen en kunt u rekenen op deskundig en een eerlijk advies.  Bij Brazilian Wax wordt gebruikt gemaakt van Brazilian filmhars.

Hoe vaak kan ik me laten waxen?
Je kunt je laten waxen als haren minimaal 2 weken niet geschoren zijn. Onze meeste klanten komen gemiddeld 4 tot 5 weken na hun laatste afspraak terug.

Kan ik komen voor een Brazilian wax tijdens mijn menstruatie?
Het is beter om vlak voor of tijdens je menstruatie niet te waxen als je tijdens die periode erg gevoelig bent. Een waxbehandeling is dan niet comfortabel. Maar je weet zelf het beste wat goed voor je is.

Wanneer kan ik me niet laten waxen?
Wax niet als je medicijnen slikt die de gevoeligheid van de huid beïnvloeden zoals Retin A, Accutane, Tetracycline of Glucolic Acid. Stel ons op de hoogte als je diabetes hebt, een huidallergie of een chemotherapie/radiotherapie hebt ondergaan. Laat het ons ook weten als je een ziekte hebt waardoor je immuunsysteem wordt aangetast.

Hoe zit het met hygiëne?
Wij vinden hygiëne ontzettend belangrijk. Daarom gebruiken wij de spatels om wax op jouw huid aan te brengen maar één keer (no double dipping). Wij werken altijd met handschoenen aan. Alles wat met de huid van een klant in aanraking komt, gooien we meteen weg. Dus alles wat jou aanraakt is schoon!

Harsen

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel harsstrips en harsrollers. Harsen en waxen is hetzelfde.  Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Tips voor na de behandeling

– geen hete baden nemen
– geen geparfumeerde zeep gebruiken voor de behandelde zone, omdat dit lichte ongemakken en irritatie kan veroorzaken
– gedurende 24 uur niet in de zon liggen
– gedurende een paar uur na de behandeling geen strakke kledij dragen, omdat de behandelde zone een beetje gevoelig kan zijn

Behandelingskosten

Brazilian Wax

34

verwijdert bijna alle haartjes aan de voorkant en laat een smal streepje of een driehoekje over

 • incl bilnaad

Hollywood Wax

39

bij deze stijl wordt namelijk alles, voor en achter, verwijderd

 • incl bilnaad

Boyzilian Wax

54

mannelijke versie van de Hollywood Wax

 • incl bilnaad

Behandelingskosten Harsen

Bovenlip of Kin  13,00
Bovenlip en Kin € 21,50
Oksels € 21,50
Bikinilijn € 21,50
Bikinilijn + bilnaad € 29,-
Onderbenen € 23,-
Boven benen € 23,-
Hele benen € 36,-
Rug harsen € 34,-
Rug + Schouders € 36,-
Borst € 19,
Buik harsen € 19,-
Armen harsen € 18,-
Rug, Borst en Buik harsen € 57,-
Billen € 29,-
Bilnaad € 16,50
Billen + bilnaad € 39,00

Wij verstrekken klantenkaarten voor het harsen of waxen, na 10 behandelingen heeft u het recht op een gratis hars / wax behandeling.
STUDENTEN 15% KORTING OP ALLE HARS- / WAXBEHANDELINGEN (op vertoon van OV jaarkaart of studentenpas).

Contra-indicaties

Een Wax/harsen is af te raden bij de volgende huidtypes en condities:

 • allergie voor het product
 • spataders
 • recente littekens
 • harige moedervlekken, wratten
 • blauwe plekken
 • zeer gevoelige huid
 • snij- en schaafwonden
 • geïrriteerde of ontstoken huid
 • net na het zonnen of de zonnebank
 • slechte circulatie, zoals bij mensen met diabetes of een zweer op hun been